Блог

Проблеми с мастило и тонер: Веселият лов на спешни консумативи на остроумен офис мениджър

Глава 1: Проблемът

Нашия мениджър от години и си мислеше, че е видял всичко. Беше се справил с липсващи офис консумативи, компютърни сривове и дори малък пожар в стаята за почивка. Но нищо не го бе подготвило за кризата, пред която се изправи в тази съдбовна понеделник сутрин.
Г-н Атанасов тъкмо се беше настанил в офиса си и отпиваше от кафето си, когато телефонът му иззвъня. Беше началникът на маркетинговия отдел и звучеше обезумял.
„Атанасов, имаме голям проблем“, каза той. „Имаме спешна работа, която трябва да отпечатаме, но всички принтери и копирни машини са без консумативи. Трябва да направим това възможно най-скоро!“
Сърцето на Атанасов се сви. Знаеше, че консумативите за принтерите и копирните машини са в списъка му със задачи, но беше забравил да ги поръча. Той бързо провери килера със стоки, но там нямаше нищо. Беше в беда.

Глава 2: Мисията

Атанасов знаеше, че трябва да действа бързо. Той грабна палтото си и излезе от кабинета си, решен да намери решение. Той се отби в ИТ отдела, надявайки се, че може да имат резервни касети. Но нямаха какво да спестят.
След това се обади в магазина за офис консумативи надолу по улицата. „Имате ли касети за принтер на склад?“ попита той.
„Съжалявам, сър“, отговори служителят. „В момента всички сме изчерпани.“
Атанасов започваше да се паникьосва. Трябваше да намери решение, и то бързо. Решил да опита късмета си в близкия магазин за електроника. Когато влезе, той беше посрещнат от приятелски настроен продавач.
„Мога ли да ви помогна да намерите нещо?“ тя попита.
— Да — каза Атанасов, задъхан. „Имам нужда от консумативи за принтер и копир възможно най-скоро. Имате ли на склад?“
Продавачът се намръщи. — Съжалявам, сър — каза тя. „Разпродадохме вчера.“
Сърцето на Харолд се сви. Той нямаше възможности. Но тогава му хрумна една идея.

Глава 3: Решението

Атанасов се втурна обратно към офиса си и включи компютъра си. Той търси решение в интернет и най-накрая го намери. Това беше рискован ход, но той нямаше друг избор.
Той бързо написа имейл до всички служители в компанията, обяснявайки ситуацията и питайки дали някой има резервни касети, които може да заеме. Той натисна изпращане и зачака.
Минутите минаваха, а тревогата на Атанасов нарастваше. Но след това входящата му кутия започна да се пълни с отговори. Служители от всички краища на сградата предлагаха своята помощ. Атанасов не можеше да повярва.
Следващите няколко часа прекарва в тичане от отдел на отдел, събирайки патрони от щедри колеги. В крайна сметка той имаше достатъчно, за да отпечата спешната работа, и той сам я достави на маркетинговия отдел.

Глава 4: Последиците

Задачата беше отпечатана навреме и маркетинговият отдел беше много доволен. Атанасов беше приветстван като герой, а служителите, които помогнаха, бяха похвалени за тяхната щедрост.
Но историята не свърши дотук. Мълвата за находчивостта на Атанасов се разпространи из цялата компания и той се превърна в нещо като легенда. От този ден нататък служителите се обръщат към него за насоки по време на криза и той никога не забравя урока, който е научил.
Винаги проверявайте консумативите на принтера.

На вниманието на всички собственици на принтери! Уморихте ли се да свършите мастилото в най-лошия възможен момент? Toner Sklad Пловдив има решението за вас! С нашата нова програма „Задайте напомняне и винаги разполагайте с мастило в точния момент“ никога повече няма да се притеснявате, че ще ви свърши мастилото. Кажете сбогом на посещенията в магазина за офис консумативи в последния момент и здравейте на безпроблемния печат! Посетете нашия уебсайт или се свържете с нас днес, за да ги получите по най-бързия и удобен за Вас начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *