Добре дошли в toner-sklad.bg

Съществува ли опцията ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КАСЕТИ С ЕВТИНО МАСТИЛО – да, смело можем да заявим, че нашите продукти отговарят на тази опция.

Вложихме много усилия, време и средства за изследване и тестване на много марки мастиленоструйни и лазерни касети и предлагаме на нашите клиенти само тези, които според нас са най-висококачествените касети с мастило. Вярваме, че добрата касета с мастило трябва да бъде надеждна, да съдържа само висококачествено мастило, да бъде безопасна за Вашия принтер, за Вас, за околната среда и да предлага ниска себестойност на печат с отлично качество. Използването на покупателната способност от повече от 10 години опит на печатарския пазар ни дава възможност да ви предложим най-добрите, качествени касети с мастило на ниски цени и с гаранция.

Всички наши касети с мастило са налични и за разлика от някои от нашите конкуренти се изпращат директно от НАС с куриер с бърза или експресна доставка. А за клиентите ни от гр. Пловдив доставяме на място. Направете поръчката си преди 17:00 ч. и ще получите мастилата или тонерите за Вашия принтер на същия или следващия работен ден. Ако някога ви се е изчерпало мастилото и сте затруднени да печатате, ще знаете колко е важно да получавате касети с мастило на същия или следващия ден.

Използвайки нашите високо качествени продукти сега, гарантираме, че няма да останете разочаровани. Това го потвърждават хилядите клиенти, които ни се довериха и станаха наши редовни клиенти.

Ние сме директен вносител на съвместими консумативи, тонери и мастила за лазерни и мастиленоструйни принтери и мултифункционални устройства. Винаги разполагаме с големи количества на склад, защото не можем да си позволим при липса на продукти да разочароваме някои клиенти. Доставките са ритмични, от някои доставчици получаваме стока всеки ден, от други през ден два. Постоянно следим новите принтери и МФУ на пазара и естествено се стремим да предложим консумативи за тях. Нашите тонер касети и мастилени глави са от доста висок клас на добра цена. Всички тези продукти, които предлагаме са тествани за качество от нас, с гаранция и доказан произход. При евентуален възникнал дефект, касетата ще ви бъде сменена в рамките на един работен ден.

Седалището, склада и магазина ни се намират в гр. Пловдив, ул. „Цар Борис III Обединител“ №147А. Заповядайте на място или се свържете с нас за уточняване на доставката. През нашия сайт www.toner-sklad.bg е възможно от цялата страна онлайн да закупите евтини касети с високо качество на печат. Тонер склад прави намирането на най-евтиното мастило за вашия принтер по лесен  и достъпен начин.

При възникнали въпроси винаги може да се свържете с нас за консултация и ще получите компетентен отговор от екипа ни от специалисти.

Нашата мисия е да предложим качествени касети с мастило за принтер на същия или следващия работен ден на ниски цени. Разнообразната ни  наличност от мастила за принтери, факс машини и консумативи за фотопринтери включва богата гама на съвместими тонер касети и мастила. Що се отнася до обхвата на артикули, ние имаме консумативи за всеки производител на принтери. Налична на склад е цялата гама от все по-популярните касети с мастило на HP. Също така разполагаме с пълния набор касети с мастило на Canon, целия спектър от съвместими касети с мастило на Xerox, Kyocera, Epson, Konica Minolta, Dell, Oki, Philips, Panasonic. Също така на склад поддържаме сериозни количества, заедно с мастилата Brother и мастилото Lexmark, които съставляват някои от най-популярните ни производители на мастиленоструйни и лазерни принтери.