Блог

Най-добрите принтери за домашен офис

Тук ще намерите нашия избор на най-добрите принтери за домашен офис. С повече хора, работещи от вкъщи от всякога, пазарът на принтери за домашен офис е значителен. В резултат на това може да е трудно да разберете какъв тип принтер е най-подходящ за вашия домашен офис. Правилният принтер може да направи домашните работни задачи безпроблемни. Така че изборът на правилната машина за вашите изисквания за печат е от решаващо значение. Прочетете, за да научите повече за нашите най-добри принтери за домашен офис.

Тези принтери са подходящи и за обща домашна употреба. Те са чудесни за отпечатване на домашни, курсови или за домашни документи.

Въпросът е кой е най-добрият принтер за домашен офис за вас? Тук ще ви помогнем да решите, което е страхотна новина, ако искате да организирате допълнително своя домашен офис.

Как да избера най-добрия принтер за домашен офис?

Мастиленоструйни принтери

Тези принтери са известни с отпечатването на ясни, остри като бръснач снимки и изображения. Ако работите много с цветен печат или редовно правите отчети, таблици или графики, това е идеалният тип принтер за вашия домашен офис. Разходите за касети с мастило за принтери също са относително ниски.

Лазерни принтери

Ако имате работа с големи обеми на печат, лазерният принтер би бил по-добър за вашия домашен офис. Този тип принтер често се характеризира с висока скорост на печат и голяма тава за хартия, което означава, че трябва да сменяте хартията по-рядко. Една тонер касета често издържа за отпечатване на хиляди страници. Ето защо тонер касетата може да бъде значително по-скъпа от касетата с мастило. Разходите за ежедневна употреба ще бъдат по-ниски за голям обем печат в сравнение с мастиленоструен принтер.

Можете да намерите повече информация за разликата между мастиленоструйни и лазерни принтери в нашия блог.

Решаване между цветен или монохромен принтер

Когато решавате дали вашият домашен офис се нуждае от цветен или монохромен принтер, важно е да имате предвид какво ще печатате. Ако ще печатате предимно текстови документи, разходите за мастило ще бъдат по-ниски при закупуване на монохромен принтер. Това е така, защото не плащате за цветни касети с мастило, които не ви трябват. Ако обаче трябва да отпечатате графики и снимки, цветните принтери ще бъдат очевидният избор.

Основни неща, които трябва да имате предвид при закупуване на принтер за домашен офис

Ще трябва да имате предвид някои ключови фактори, когато избирате своя принтер за домашен офис:

Първо, имате ли нужда от машина само за печат, или търсите и сканиране, копиране и факс? Въпреки че машината само за печат ще бъде по-рентабилната алтернатива, може да се наложи да сканирате важни работни документи или да изпращате факс съобщения до други. Всичко зависи от това за какъв вид работа ще използвате принтера.

Освен това е важно да помислите дали машината поддържа мобилен печат, когато купувате принтер за малък офис. Възможността за директен печат от смарт устройство може да ви спести време при печат. Освен това е по-удобно от използването на кабелна връзка с лаптоп или компютър например. Много мастиленоструйни принтери поддържат както мобилен, така и облачен печат.

Принтерите в днешно време включват всякакви полезни опции, помощни програми и други инструменти. Благодарение на тези функции можете да работите още по-ефективно и да останете продуктивни. За повече информация относно някои от тези функции вижте нашия речник за печат.

  • ADF – означава автоматично подаващо устройство за документи и е важно за сканирането. Например, можете автоматично да сканирате тесте хартия от до 50 листа, без да се налага сами да обръщате или подавате хартията. Много полезно!
  • Дуплекс – Може да ви спести ценно време и хартия. Тази опция ви позволява автоматично да печатате от двете страни на хартията, което ви помага да останете продуктивни и да използвате по-малко хартия. Много принтери днес се предлагат с двустранна поддръжка.
  • Цветен сензорен екран – Можете да управлявате принтера с контролния екран. Някои модели са оборудвани с 2-редов LCD екран, а други имат големи цветни сензорни екрани. С този интуитивен контролен панел е много лесно да настроите принтера и да изпълнявате различни задачи за печат.
  • Допълнителна тава за хартия – въпреки че лазерните принтери обикновено имат голяма тава за хартия, тя може да не е достатъчна. В такъв случай може да искате да видите дали е възможно да закупите допълнителна тава за хартия. Често можете да ги добавяте към стандартната тава за хартия, което я прави много по-гъвкава, тъй като няма да се налага да пълните хартията толкова често.

Най-добрите принтери за домашен офис

Canon Pixma TS5150

canon pixma ts5150

Canon TS-5150 е цветен многофункционален мастилено-струен принтер с формат A4. Този компактен, стилен и достъпен принтер е идеален за използване в дома или малък офис. С възможност за печат, сканиране и копиране, Pixma TS5150 разполага и с 6,2 cm LCD екран, за да опрости процеса. Въпреки че не дава приоритет на голям обем печат, този малък принтер поддържа както безжична връзка, така и автоматичен двустранен печат, спестявайки ви време. Този домашен принтер е проектиран да рационализира процеса на печат и е лесен за настройка и използване.

Epson Expression Home XP-4200

epson express home xp-4200

Epson Expression Home XP-4200 е компактен многофункционален принтер, който може да печата, сканира и копира. Този принтер на Epson подобрява производителността в домашния офис с поддръжка на A4 двустранен печат, за да спести време и хартия при изпълнение на по-големи задачи за печат. Удобно поддържа и мобилен печат от смартфон или таблет, като отново рационализира процеса на печат. 6,1 cm LCD екран ви позволява да печатате и копирате, без да имате нужда от компютър, за допълнително удобство. И накрая, този идеален домашен принтер предлага максимална скорост на печат от 33 стр./мин (черно-бяло) и 15 стр./мин (цветно).

Canon Pixma MG2550S

canon pixma mg2550s

Canon Pixma MG2550S е многофункционален MFC принтер, който може да печата, сканира и копира. Въпреки че този принтер на Canon дава приоритет на скоростта, независимо дали печатате текстови документи или снимки, той също не прави компромис с качеството на печат с висока разделителна способност на печат до 4800 x 600 dpi. Включването на тих режим предлага почти безшумен печат и ви позволява да продължите да работите без разсейване. Canon Pixma MG2550S е идеален, ако трябва лесно да произвеждате висококачествени разпечатки.

Защо да купите принтер за домашен офис от Тонер склад Пловдив?

Тук, в Toner-sklad, ние сме носител на награди търговец на дребно на принтери, консумативи за принтери и офис консумативи. Търсите друг тип принтер? Пълният набор от ръководства за купувачи, налични в нашия блог, ще ви помогне да закупите идеалния принтер.

Освен това касети с мастило и тонер, съвместими с касети със собствена марка, са налични за закупуване от нас днес и са покрити от нашата доживотна гаранция за принтери. И накрая, предлагаме и доставка на същия или следващия работен ден, когато направите поръчката си преди часа, обявен на нашия уебсайт.

Кои принтери са най-добри за употреба в домашен офис?

На нашия уебсайт ще намерите нашето ръководство, очертаващо най-добрите принтери за домашен офис.

Кой е най-икономичният принтер за домашен офис?

На нашия уебсайт ще намерите широка гама от достъпни принтери за домашен офис, както и полезно ръководство за купувача, което да ви помогне да вземете решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *