Блог

Най-добрите принтери през август 2022 г.

принтер

Ето най-добрите оферти за лазерни и мастиленоструйни принтери от HP, Canon , Epson и др.

Може да чуете много разговори за нашето общество без хартия, но принтерът все още е много удобен инструмент, който да имате у дома. И много повече в последно време – скоро след като Обединеното кралство влезе в първото си национално блокиране през пролетта на миналата година, търговците на дребно се бориха да се справят с огромния скок в продажбите на принтери.

За щастие нивата на запасите сега са много по-добри, отколкото бяха, въпреки че много по-евтини модели все още са изчерпани. Независимо дали имате нужда от принтер за дейности, свързани с работата (офисният принтер сега е малък, но приятен спомен) или лични неща, като отпечатване на семейни снимки, това определено ще бъде от полза за повечето домакинства.

Основната причина за това е, че принтерите наистина не са чак толкова голяма инвестиция на днешния пазар. Да, потенциално можете да похарчите до 600 лв. или 800лв. за по-голям лазерен принтер, но по-голямата част от домашните принтери са много по-евтини, струвайки между 80 и 150 лева. В сравнение с други електронни продукти, принтерите не се развиват и не остаряват толкова бързо – така че можете да сте сигурни, че добре избраният принтер ще ви служи няколко години.

Но е важно да изберете такъв, който е в състояние да направи всичко, от което се нуждаете. Прочетете за нашия избор на най-добрите оферти за лазерни, мастиленоструйни и фотопринтери този месец, последвани от ръководство, което да ви помогне да изберете своя перфектен принтер. И за да го поддържате презареден с касети с най-добра стойност, не пропускайте нашето ръководство за това къде да купите мастило за принтер.

Тествахме и редица водещи принтери: ако искате да чуете оценките на нашите експерти, не пропускайте нашия преглед на Canon Pixma TS7450,  преглед на Epson XP-7100 и  преглед на Epson EcoTank ET-2750.

Можете също така да разгледате нашия избор на най-добрите оферти за смарт телевизори, най-добрите оферти за широколентов достъп и оферти за Amazon Echo. И ако искате да поддържате кабелите на вашия принтер чисти и подредени, не пропускайте нашия списък с идеи за управление на кабели.

Най-добрите сделки и оферти за принтери през август 2022 г

Сделка с принтери HP

принтер

В момента има няколко принтера Hewlett Packard в продажба. Този спад от 21% на цената на DeskJet Plus 4130 е особено добър: ще ви осигури принтер, който не само сканира, но има и вграден Wi-Fi, така че няма нужда да се занимавате с кабели.

 • Цветен мастиленоструен принтер HP Envy 6032 All-in-One
 • Монохромен безжичен лазерен принтер HP Neverstop 1001nw

Сделка с принтери Canon

принтер

В момента има няколко принтера Canon в продажба. Разбира се, ако търсите бюджетен домашен принтер, който заема малко място, бихте могли да се справите много по-зле от безжичния Pixma TS5151, който в момента е с 20лв. по-евтин в Currys.

 • Принтер Canon Pixma TS3355
 • Canon Pixma G3501 MegaTank All-in-One Wireless Inkjet

Сделка за принтери Eson

принтер

Epson е марката, която има най-много принтери в продажба в момента. Спестяванията обикновено варират от умерени до средни, но спадът от 30% на EcoTank M1100 в Laptops Direct е солиден. Ако имате нужда от обикновен принтер за документи, това е страхотен вик на малко под £90.

 • Epson EcoTank M1100 A4 монохромен мастиленоструен принтер
 • Мастиленоструен цветен принтер Epson Ecotank ET-15000 A3 Всичко в едно
 • Мастиленоструен принтер Epson EcoTank ET-2750 Colo

Какво да имате предвид, когато разглеждате офертите на принтера

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете правилния принтер за вас.

 • Уверете се, че знаете какво искате от вашия принтер. Имате ли нужда от него за черно-бели документи или снимки? Няма разлики в цените между монохромни и цветни мастиленоструйни принтери – ще откриете, че и двата започват от около £50. Поради това обикновено препоръчваме на повечето хора да инвестират в цветен домашен принтер. Ценовата ситуация започва да се различава при по-големите лазерни принтери, където монохромните модели започват от около 160 лв., а цветните модели започват от 400лв..
 • Вероятно вече знаете, че лазерните принтери са най-добри за документи, а мастиленоструйните принтери са най-добри за снимки. Това е вярно, но ще трябва да вземете предвид колко печат ще трябва да направите. Базов цветен мастиленоструен принтер от около 100лв. няма да осигури същото качество на резултатите като такъв от 300 лева.
 • За чисто удобство може да изберете принтер „всичко в едно“ – няколко от които ще намерите в офертите, които изброихме по-горе. Те имат вграден Wi-Fi, което означава, че можете да свържете вашето устройство (телефон, таблет, камера) директно към принтера, без да е необходим настолен компютър като посредник. Това със сигурност може да бъде мъдър вариант за домове, където различни обитатели имат свои собствени лаптопи в сравнение с един споделен настолен компютър.
 • Допълнителна функция, на която трябва да обърнете внимание, е вграден скенер. Някога това беше нещо като джаз допълнителна функция, но ще ги намерите в много от по-евтините модели сега, започвайки от около 150лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *