Блог

Epson печели награда за добър дизайн за принтери и скенери

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, „Epson“) спечели награда за добър дизайн за 2021 г. за общо пет продукта, включително четири принтера и един скенер . Наградите за добър дизайн се връчват ежегодно за дизайни, които са от полза и обогатяват живота на хората и обществото. Победителите в дизайна са описани по-долу заедно с коментарите на журито.

Мастиленоструйни принтери: SC-PX1VL / SC-PX1V

принтери epson

Тези мастиленоструйни принтери с фото качество са изключително компактни, но поддържат листове с допълнителен размер A2 и A3. Те предлагат със забележителна изразителна сила за професионални фотографи и фото ентусиасти. След 10 години прегледахме качеството на изображението, размера на модула, външния дизайн и използваемостта от нулата, за да създадем водещи модели на Epson, годни да водят нова ера в фотографското производство.

Коментари на съдиите

Този водещ мастиленоструен принтер на Epson може да се похвали с компактен дизайн и изключителна сила на изразяване за красиви снимки. Опростеният външен вид, състоящ се от хоризонтални, вертикални и почти прави линии, е скромен, но има известна сила, повишавайки очакванията за красиви отпечатани снимки. По-специално, архитектурната решетъчна тава за вход/изход значително подобрява външния вид на продукта, както и функционалното му значение.

Мастиленоструйни принтери: EW-M973A3T/EW-M873T

принтери EW-M973A3T

Това фото водещо многофункционално устройство има големи екологични резервоари и позволява на потребителите свободно да отпечатват още по-висококачествени снимки. Новият дизайн съчетава контролния панел и резервоарите за мастило в едно за подобрена използваемост и усъвършенстван, но прост външен вид. Широкият избор от пътища на хартията поддържа различни типове и размери носители. От семейства до създатели на снимки, това едно устройство ви покрива.

Коментари на съдиите

Евтините, щадящи околната среда мастиленоструйни принтери EcoTank набират широка популярност. Сега Epson значително намали цената на мастилото с тази флагманска машина с фото качество, която отговаря на нуждите на създателите на снимки, които изискват по-високо качество на печат. В допълнение, резервоарите за мастило, които стърчаха от корпуса на принтера поради големия си капацитет, сега са спретнати в компактното основно тяло. Също така е обърнато голямо внимание за максимизиране на използваемостта, като резервоарите са проектирани да предотвратят презареждане с мастило с грешен цвят, презарежданията спират автоматично, когато резервоарите са пълни, а потребителският интерфейс изобразява точно ситуацията.

Бизнес мастиленоструйни принтери: PX-M6712FT/PX-M6711FT/PX-M791FT/EW-M5610FT

принтери EW-M5610FT

Тази серия от A4/A3 многофункционални бизнес мастилено-струйни принтери вече включва нашата много популярна система за еко резервоари. С ниска цена, компактен дизайн, който се побира на настолен компютър, най-бързата скорост на печат в своя клас и изключителна екологична ефективност благодарение на ниската консумация на енергия, тази серия променя бизнес сцената на SOHO.

Коментари на съдиите

Това са сериозни бизнес мастиленоструйни принтери с екологичен резервоар с голям капацитет, които предлагат значително предимство в цените. Те включват първия четирицветен комплект пигментни мастила на Epson. Това новоразработено мастило решава проблема с влошаването на качеството на изображението, което се получава, когато компонентите на мастилото се утаят в еко-резервоари с голям капацитет, които са били съхранявани за дълъг период от време. Тези принтери символично имат лесни за презареждане резервоари за мастило, които са достъпни от предната страна на принтера и тави за автоматизирано изхвърляне на хартия, които помагат за намаляване на размера на конзолата и подобряване на пространството на работния плот.

Бизнес мастиленоструйни принтери: WorkForce Pro WF-C879R

Тези A3 мастилено-струйни принтери за средни по размер офиси са компактни, но се отличават с голям капацитет. Още по-опростеният дизайн спестява място, без да пречи, включително вградени пакети с мастила с голям капацитет, тава за носители, която автоматично се удължава при печат, и наклонен контролен панел, който се побира в устройството. С високоскоростен ADF, увеличена разширяемост и други, ние се фокусирахме върху рационализирането на офис работата.

Коментари на съдиите

Тези бизнес мастиленоструйни принтери са изключително компактни и подобряват ефективността на офис пространството. Зад тази компактност се крият много признаци на изобретателност, включително пакети с мастило, които са вградени в корпуса на принтера и изходна тава за хартия, която автоматично се разширява, когато се изведе лист A3. На всичкото отгоре външният вид е изключително изчистен и семпъл, което прави тези принтери много приятно присъствие в инсталационната среда.

Скенери: DS-32000 / DS-30000

DS-32000

Тези A3 офис скенери осигуряват висока производителност в компактен дизайн.
Тристранната структура ви позволява ефективно да дигитализирате различни документи, без да ги повредите, като същевременно ви позволява да разчистите бюрото, когато не използвате скенера. В допълнение към нормалната употреба, можете да завъртите устройството хоризонтално за лесна позиция за подаване за масово сканиране. Завъртете устройството вертикално, когато не го използвате, за да спестите място на бюрото.

Коментари на съдиите

Тези търговски A3 скенери осигуряват висока производителност и функционалност в компактна конфигурация. Epson проведе теренно проучване, за да види как потребителите действително сканират големи задачи. Въз основа на своите наблюдения те създадоха нов въртящ се механизъм с три режима, който включва хоризонтален режим на работа, който улеснява работата на потребителя, и спестяващ място вертикален режим на съхранение. Тези продукти създават усещането за стабилно базиран процес на проектиране, който обединява внимателно потребителско проучване за откриване на проблеми, проекти за решаване на тези проблеми и инженерство за реализирането му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *