Най-продавани

ТОНЕР СКЛАД - БЛОГ

Как правилно да смените тонер касетите на Brother във вашия принтер.

Смяната на вашата тонер касета понякога може да изглежда като обезсърчаваща задача.
Read more
Как правилно да търсите продукти на toner-sklad.bg

Като лидер в тонер касетите в България, ние се гордеем с лекотата на използване и удобството на мобилния ни уебсайт. Нашият лесен за използване инструмент за търсене дава на нашите клиенти безпроблемно изживяване при търсене на касетата на принтера им.
Read more
Защо мастилото на принтера е толкова скъпо?

Мастилото за принтери съществува от 60-те години на миналия век. През последните 50 години в сектора на принтерите бяха постигнати редица иновации в тон с технологичния напредък и въпреки това цената на мастилото за принтери продължава да расте. А не да намалява.. Нека разберем защо:
Read more
Поддържане на принтера чист (1 част)

Принтерът е ценна част от оборудването във всяка домашна или служебна офис среда, която от време на време трябва да проявява малко любов, за да го поддържа в изправност.
Read more
3 метода за зареждане на тонер касети - картриджи

Намирането на правилния модел също може да бъде обезсърчаваща задача. В резултат на това много хора са склонни да избират пълнители. Едно нещо, което трябва да се отбележи за същото е, че тонер касетите са много деликатни.
Read more
Съвети какво трябва да направите след зареждането на мастилени касети за многократна употреба

Ако след поставяне на мастилени касети цветът има затруднения при отпечатването, извадете го от принтера и проверете два пъти лентата, покриваща отворите за пълнене.
Read more

Пълна инструкция за пълнене на касети за многократна употреба.
Read more
Процедура за зареждане на използвани мастилени глави

Процедура за зареждане на използвани мастилени глави, пълно ръководство.
Read more
Презареждане на принтерни касети: всичко, което трябва да знаете

Използвате ли широка употреба на вашия принтер всеки месец и ви е писнало да се налага да харчите големи суми за закупуване на принтерни касети?
Read more
Презареждане на патрон: какви са проблемните аспекти?

Ако мислите за пълнене на вашите касети, първо трябва да вземете предвид, че макар на пръв поглед привлекателен и много прост, това не е препоръчителна практика сама по себе си. 
Read more