Тонер склад ПЛОВДИВ, toner-sklad Plovdiv,предлага голямо разнообразие от съвместими и евтини тонер касети, които са най-подходящи за вашите принтери HP, принтери Samsung, принтери Canon, принтери Epson, принтери Brother, принтери Lexmark , принтери XEROX, принтери Konica-Minolta, принтери DELL, принтери OKI, принтери KYOCERA. Нашите съвместими касети са сравними с OEM и налични само с част от разходите.

Съвместими евтини тонер касети за цветен и черно-бял принтер. Възможност за бърза и безплатна доставка.

Българския  пазар за цветен печат е на бум днес. Обикновено потребителите са много съзнателни за качеството, когато става дума за цветен печат. Те имат усещането, че ще получат най-добро качество на продукцията, ако използват касети за принтери на OEM. Но поради увеличаването на конкуренцията и промяната в пазарните тенденции се подобрява качеството на съвместимите цветни касети и техните съставки.

Ние от Тонер склад Пловдив, toner sklad plovdiv предлагаме най-доброто качество на съвместими тонер касети които осигуряват максимална производителност на страниците и качествени разпечатки в сравнение с OEM's. Нашите тонер касети гарантират  точно съвпадение на всички основни компоненти. Клиентите могат да се възползват от нашите продукти в най-благоприятни условия, без да правят компромиси със стандартите за качество.

Качеството е нашата страст в toner sklad, Plovdiv!

Ние сме организация, фокусирана върху качеството, която вярва в установяването на силни връзки и дълготрайни отношения с нашите клиенти така, че никога да не правим компромиси по качеството на нашия продукт и да осигуряваме висококачествени евтини принтерни касети на нашите клиенти.

Всяка тонер касета за принтер преминава през три стриктни проверки на качеството, за да се гарантира най-добро качество.

Лазерният тонер в касетата е консумативният компонент, използван в лазерните принтери. Основните компоненти за тонер касети са OPC барабани, тонер прах, магнитна ролка, чистачки и т.н., които са полезни при отпечатването на действителното изображение върху хартията. Тонерният прах се разпръсква върху хартия чрез OPC барабан, който се зарежда електростатично и се слива с хартия чрез магерни ролки, докато отпечатва изображение или съдържание.
Тонер склад Пловдив,
toner sklad Plovdiv предлага лазерни евтини тонер касети, които печатат печалби!

toner sklad предлага широк спектър от консумативи за лазерни и мастилено-струйни принтери тонер касета, мастилена касета, мастилена глава, съвместими с всички популярни марки OEM на пазара като HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Lexmark, Dell, Kyocera, Epson, Konica-Minolta и др.