Блог

Как Kyocera се ангажира с устойчивостта със своите екологични тонер касети?

Как Kyocera се ангажира с устойчивостта със своите екологични тонер касети?

Бизнесът и отделните хора търсят решения за намаляване на екологичното си въздействие в днешния екологично съзнателен свят. Една съществена задача за много домакинства и офиси е печатът, който може да добави много боклук. Но Kyocera се отличава като пионер в екологичните решения за печат, а техните авангардни тонер касети са основен компонент на екологичната им стратегия.

Технология ECOSYS от Kyocera: Отдаденост за намаляване на отпадъците

Технологията ECOSYS (екология, икономика, система) на Kyocera е крайъгълният камък на идеологията за устойчивост на компанията. Целта на тази творческа стратегия е да се намалят отпадъците на всеки етап от процеса на печат. Тонер касетите Kyocera са един пример. Принтерите Kyocera използват дълготрайни барабани, за разлика от типичните принтери, които трябва да се сменят често. В резултат на това по-малко отпадъци от изхвърления барабани. Произвеждат се барабани, което също намалява разходите за печат като цяло.

Здрави касети за разширена производителност

Тонер касетите Kyocera са известни със забележителното си дълголетие. Тези касети са изработени от първокласни материали и са проектирани да издържат хиляди страници, намалявайки необходимостта от чести смени. Това не само намалява отпадъците, но и спестява пари на потребителите.

Програмата Eco footPRINT на Kyocera: Силата на рециклирането

Дори и най-трудните касети в крайна сметка изчерпват живота си и Kyocera е наясно с това. Те осигуряват удобна и екологична схема за рециклиране на тонер касети, наречена Eco FootPrint, за да се справят с това. С помощта на тази услуга клиентите могат удобно да върнат използваните от тях касети на Kyocera за етично рециклиране. За да се намали допълнително зависимостта от необработени ресурси, рециклираните материали се използват при производството на нови касети.

Kyocera е посветена на устойчивостта по повече начини, отколкото само тонер касети. Техните принтери имат минимална консумация на енергия и режими на заспиване, тъй като са направени с оглед на енергийната ефективност. Освен това, Kyocera се предлага с възможност за двустранен печат като стандарт, което позволява на клиентите да печатат от двете страни на хартията, намалявайки използването на хартия с 50%.

Kyocera демонстрира своя ангажимент за устойчивост чрез производството на тонер касети и цялостни решения за печат. С продукти като енергийно ефективни принтери, достъпни програми за рециклиране и дълготрайни барабани и касети, Kyocera дава възможност на клиентите да се насладят на по-екологично изживяване при печат. Използвайки Kyocera, можете да се възползвате от отличния печат, като същевременно намалите въздействието върху околната среда и спомогнете за създаването на по-екологично бъдеще. По този начин изберете Kyocera, опцията за екологичен печат, и отпечатайте със съвест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *