Блог

КЪДЕ ДА КУПЯ HP МАСТИЛО ОНЛАЙН – НАЙ-ДОБРА ЦЕНА И ВИСОКО КАЧЕСТВО?

Free photo laptop on a wooden table with a printer

HP (Hewlett Packard) е най-популярният производител на мастиленоструйни принтери в света. Компанията произвежда разнообразие от принтери за дома, офиса и промишлеността. Ако сте закупили принтер на HP за лична или професионална употреба, ще трябва да закупите резервни касети с мастило на HP, след като забележите признаците, че мастилото в първия Ви комплект касети свършва. Първият комплект касети се доставя с принтера.

Това повдига въпроса –

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ HP МАСТИЛО ОНЛАЙН?

Можете да закупите висококачествени касети с мастило за различни принтери на HP тук в Toner-sklad. Ние предлагаме касети с мастило на HP за почти всички принтери, продавани от HP.

Ние сме най-доверения източник на касети с мастило на HP в интернет днес. Ето причините хиляди хора да пазаруват при нас всеки ден:

 • Ние ви помагаме да спестите до 50% от покупки на съвместими касети с мастило в toner-sklad.
 • Нашите висококачествени съвместими мастиленоструйни принтерни касети на HP се произвеждат в ISO-сертифицирани съоръжения под надзора на много опитни инженери и техници.
 • Ние следваме всички спецификации на OEM за производство на съвместими мастила на HP, които са също толкова добри, колкото техните OEM аналогове, но струват почти 50% по-малко.
 • Освен това предоставяме 100% гаранция за касетите за принтери на HP, които продаваме.
 • Предлагаме бърза или експресна доставка за всички поръчки на касети с мастило на HP. Можете да очаквате доставка на касетата още днес или най-късно утре, в зависимост от вашето местоположение.
 • В почти всички случаи касетите с мастило на HP се изпращат в същия ден. Поръчките могат да се проследяват чрез връзка за проследяване, предоставена по имейл.
 • Ние гарантираме, че предлагаме висококачествено мастило за принтер HP на най-ниска цена. Ние сме уверени в цената и качеството на нашия продукт. Ето защо предлагаме гаранция за съответствие на цените.
 • Нашите любезни представители за поддръжка на клиенти са на разположение по телефона, имейл и чат, за да ви помогнат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Омръзна ли ви да плащате за скъпи маркови касети с мастило HP? Търсите ли достъпна и без рискова опция за покупка, при която можете да закупите мастило на HP онлайн, без да правите компромис с качеството или цената? Не търсете повече от toner-sklad, ако имате нужда от касети с мастило на HP.

КАК ДА НАМЕРИТЕ ПОДХОДЯЩОТО МАСТИЛО HP ОНЛАЙН?

Можете да използвате помощната програма „Намерете вашето мастило или тонер“ на нашата начална страница. Можете бързо да намерите точната касета с мастило на HP, от която се нуждаете, като изберете:

 • Марката на принтера (HP)
 • Серия принтери
 • Модел принтер

В случай, че знаете за касетата с мастило на HP, която търсите конкретно (напр. HP 302 , HP 953 или HP 903 ), можете просто да потърсите касетата в toner-sklad.

ТРЯБВА ЛИ ДА КУПИТЕ ОТДЕЛНИ КАСЕТИ ИЛИ ПАКЕТ КАСЕТИ С МАСТИЛО НА HP?

Искате ли да запасите касети с мастило на HP, да речем, за следващото тримесечие? Можете да закупите няколко опаковки в toner-sklad  и да се възползвате от отстъпки. По този начин можете да спестите около 10% от вашата касета с мастило на HP.

Ако трябва да отпечатате хиляди страници – документи, изображения или нещо друго – всеки месец, добра идея е да имате резервни касети за принтер на склад.

Докато OEM касетите с мастило обикновено имат срок на годност от около две години, съвместимите касети с мастило на HP, предлагани тук в Toner-sklad, имат срок на годност от около три години.

Препоръчваме ви да научите как правилно да се грижите за касетите с мастило на HP на склад.

КУПУВАТЕ ЛИ МАСТИЛО HP ОНЛАЙН ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

Не се поддавайте на евтините цени на касетите с мастило, налични в Интернет.

Да, оригиналните мастила на HP са скъпи. Следователно закупуването на мастило HP онлайн от уебсайта на производителя, Amazon или подобни уебсайтове за електронна търговия не е препоръчително.

Милиони потребители на принтери вече са преминали към съвместими касети с мастило на HP по същата причина.

Но имайте предвид, че всички съвместими мастила не са еднакви. В мрежата има няколко анонимни продавачи, които продават изключително нискокачествени касети на цени за еднократна употреба.

Винаги пазарувайте от доверен продавач на мастило на HP като toner-sklad, подобно на хиляди други, които ни избират отново и отново за мастиленоструйни принтери и тонер касети месец след месец!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *