Блог

Epson предоставя облекчение при получаване за малки и домашни офиси с бързи, лесни и интелигентни решения за бързо получаване на данни

Не може да се отрече, че организирането и управлението на финансова информация може да бъде непосилно, особено с огромното количество разписки, фактури, разходи и критична документация, които се натрупват в повечето малки и домашни офиси. Много е лесно документите да се натрупват и трудната задача за ръчна обработка на всеки от тях може да отнеме много време и да бъде тромава. Резултатът често е грешки при въвеждане на данни и риск от загуба на данни, което в крайна сметка струва на бизнеса ценно време и пари. За да помогне за облекчаване на тежестта върху малкия бизнес, работещите в концерти и потребителите, Epson, най-продаваната марка скенери на дребно в Северна Америка,1 представя новата гама RapidReceipt® от бързи, лесни и интелигентни решения за получаване и сканиране на документи.

 

RapidReceipt е единственото решение на пазара, специално създадено за организиране и управление на разписки и фактури. Перфектен за собственици на малък бизнес, офис мениджъри, пътни войници, работещи на терен, консултанти и работещи в икономика на концерти, които често носят множество шапки и нямат време и ресурси, RapidReceipt със софтуер за управление на разписки и фактури е прост, рентабилен и спестяващо време решение за финансово управление.

 

„Ние сме посветени на задоволяването на нуждите на нашите клиенти и с водещата технология на Epson и успеха на пазара за сканиране, ние съсредоточихме нашия опит върху предоставянето на уникално решение за сканиране, за да помогнем за облекчаване на техните често срещани болкови точки“, каза Кари Фокс, директор, Scanner Product Управление, Epson Америка. „Разработен с оглед на много малки и пъргави фирми, RapidReceipt е най-добрият организиран дигитален шкаф за архивиране, който позволява лесно управление на финансови документи на всички видове информация с невероятна ефективност.“

 

Трите модела скенери RapidReceipt включват софтуер Epson ScanSmart® Accounting Edition, който преобразува купчини неорганизирани касови бележки и фактури в приложими цифрови данни. Собствениците на малък бизнес и потребителите най-накрая могат да се сбогуват с ръчното въвеждане на данни, тъй като софтуерът RapidReceipt точно извлича и организира данни от разписки и фактури и безпроблемно се интегрира в Excel® електронни таблици или приложения на трети страни като QuickBooks®, TurboTax®, Quicken и други – всички с нулеви абонаментни такси. Потребителите могат също да сканират директно към облачни услуги за съхранение като Dropbox, Evernote, Google Drive™ и OneDrive.

 

Една добре планирана система за организиране може да направи финансовото управление много по-лесно, така че Epson разработи три скенера RapidReceipt с мисъл за скорост, качество на изображението, ефективност и ниска цена. Водещият безжичен настолен скенер RapidReceipt RR-600W е създаден за производителност, заснемайки двете страни на документ с едно преминаване с невероятни скорости от 35 стр./мин./70 ipm. Той разполага със стабилно автоматично подаващо устройство за 100 страници, което побира купища хартии с различни размери и включва интуитивен 4,3” сензорен екран и удобен USB порт, така че потребителите да могат да сканират директно към USB устройство с памет без компютър. Мобилният скенер RR-70W е най-бързият, най-малкият и най-лекият безжичен мобилен скенер за документи с единичен лист в своя клас и може да се захранва от батерия (или USB), което позволява сканиране в движение без необходимост от тромави кабели. Той сканира една страница за 4 секунди. Мобилният скенер RapidReceipt RR-60 е най-малкият и лек мобилен скенер за документи с единичен лист в своя клас и сканира една страница за 5,5 секунди.

 

Повече за скенерите Epson RapidReceipt

RR-600W, R-70W и RR-60 включват TWAIN драйвер за лесна интеграция към повечето софтуери за управление на документи и включват Kofax® Power PDF® за Windows® и PDF конвертор за Mac®, за да позволят на потребителите просто да създават PDF файлове с възможност за търсене и редактиране , без допълнителни разходи. С NewSoft® Presto! Софтуерът BizCard®, включен в RapidReceipt RR-600W, позволява на потребителите лесно да сканират визитки и да управляват информацията за контакт. Скенерите на Epson предоставят невероятно качество на изображението и интелигентни настройки на изображението с автоматично изрязване, изтриване на празни страници, премахване на фона, откриване на замърсявания, коригиране на изкривяване на хартията и възможности за защита от телбод, така че потребителите да могат да сканират без притеснения.

 

Цени и наличност

Настолният скенер Epson RapidReceipt RR-600W (MSRP 800лв.), мобилните скенери RapidReceipt RR-70W (MSRP 400лв.) и RR-60W (MSRP 380лв.) вече се предлагат в големите онлайн магазини за компютри, офиси и електроника и на www.epson.com .

 

Относно Epson

Epson е глобален технологичен лидер, посветен на това да стане незаменим за обществото, като свързва хора, неща и информация със своите оригинални ефективни, компактни и прецизни технологии. Компанията се фокусира върху стимулиране на иновациите и надхвърляне на очакванията на клиентите в мастиленоструйни принтери, визуални комуникации, носими устройства и роботика. Epson се гордее с приноса си за реализиране на устойчиво общество и с постоянните си усилия за реализиране на устойчивото развитие на ООН